ELS ENCANTS DE LA MUNTANYA

Crèdit de síntesi de tres dies

Contingut:
Visita al menjador de voltors a  Alinyà
Treball dels paleontòlegs a Coll de Nargó
Mirador del Cretaci amb els ous de dinosaures
Les Salines de Cambrils
La fauna i la flora a la muntanya

Es prega reservar amb antelació


ELS SECRETS DE LA MUNTANYA

Crèdit de síntesi de tres dies per als alumnes de 1r, 2n i 3r ESO

El crèdit de síntesi més lúdic. En la part educativa el nostre centre col·labora amb el Consorci de Paleontologia de Coll de Nargó. La part de l’educació ambiental està complementada amb l’aprenentatge sobre la vida ja extingida, dels dinosaures del Cretaci. La visita al Parc Olímpic de la Seu d’Urgell és sempre un gran èxit entre els alumnes. Preu: 109€


FAUNA SALVATGE

Sortida d'un dia per als alumnes d' ESO i Batxillerat

Doneu als alumnes l’oportunitat de conèixer la gran riquesa del patrimoni natural del nostre país i el vulnerable equilibri que govern la naturalesa de tot el nostre planeta.

Les activitats que oferim estan localitzades en l’incomparable marc geogràfic del nostre centre. Als vessants del Prepirineu tenim el privilegi de viure en contacte directe amb la naturalesa salvatge en una situació geològica única.


GEOLOGIA

Sortida d'un dia per als alumnes d' ESO

Objectius: Conduir els alumnes al reconeixement de la relativitat de la nostra percepció del temps en comparació a la vertadera edat del nostre planeta. Despertar la comprensió de les enormes forces que influeixen i modifiquen la part „estable“ de la Terra. Donar a la gent jove el sentiment de la responsabilitat pel a l’explotació excessiva dels recursos naturals .


LA VIDA DE LA MUNTANYA

Crèdit de síntesi de tres dies para 2n i 3r ESO

El nostre objectiu es apropar a la gent jove diferents aspectes que porta la vida a la muntanya. Estudiarem els enllaços de la convivència entre els éssers vius, influïdes per clima i relleu. Identificarem les plantes, els animals i els minerals. Compararem la utilització dels recursos naturals dels nostres avantpassats amb la contemporània. Preu: 80€


PICA PICA

Un dia per despertar els nostres sentits

Es tracta d’una mostra de les diferents activitats que oferim.

Els alumnes tenen la possibilitat de conèixer tot el que comporta viure a la muntanya. Visitem una antiga explotació salina; gaudim d’un dia en plena natura; ampliem els nostres coneixements de fauna, flora i geologia. Fem un pas més per aprendre a respectar el vulnerable equilibri del nostre planeta .